Ves al contingut principal

El CF Mareny és líder de la FPL 3a divisió

Els marenyers han aconseguit el lideratge després de 10 jornades, on han disputat 30 partides, en la nova aventura per la FPL 3a divisió.
 
Víctor i Àlex, guanyaren la seua partida.
No obstant això, la conclusió que tragueren de la darrera jornada, va ser que no sempre és suficient amb jugar bé. El Bolbaite és un dels equips més forts de la categoria.

Els nostres jugadors li van plantar cara a un equip molt seriós al que costa molt guanyar-li i amb el qual cal barallar al màxim cada punt per a aconseguir anotar-lo en el teu caseller.

El primer xoc va enfrontar a Javi i Carles contra Miguel Ángel i Alberto. Els nostres van jugar bé i, encara que en certs moments se'ls va notar alguna cosa nerviosos, van saber aguantar i romandre amb opcions fins al final de la partida la qual va acabar amb un ajustat 27-30 a favor dels visitants.
 
Ginés i Sergi es van mesurar en el segon assalt contra Esteban i Vicente. Aquesta partida va estar igualada en tot moment encara que malhauradament van tornar a guanyar els de Bolbaite. Ginés va tindre una gran actuació retornant els colps als quals el sotmetien i obrint bola amb mestratge obligant al jugador contrari a desplaçar-se.
 
Per la seua banda, Sergi estrenyia moltíssim la bola aconseguint que Esteban només poguera limitar-se a defensar. No obstant, l'equip contrari va aguantar molt bé i va saber aprofitar les boles franques per a decidir alguns punts amb "doble-paret". Fet i fet, 28 a 30 a favor de Bolbaite.
 
L'últim enfrontament de la vesprada el van disputar Álex i Víctor contra Ismael i José. Aquesta vegada no va haver cap dubte i els nostres es van portar la victòria clarament agranant de la pista als seus rivals, en part gràcies a una espectacular actuació del nostre zaguero que va estar molt segur i va estrènyer molt la bola. El resultat va quedar en un contundent 30 a 13.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.