Passa al contingut principal

Restaurants del Mareny integren una guia-receptari de la Regidoria de Turisme de Sueca

Manoli Egea.
La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sueca ha descartat enguany estar present en la fira de Madrid FITUR. Des d'aquest departament s'està treballant per a asseure unes bases sòlides que ajuden a impulsar l'oferta turística del municipi. Entre aquestes accions destaca l'elaboració de rutes que milloraran l'actual oferta.

“Ara per ara considerem que FITUR no és l'escenari idoni per a impulsar el turisme de Sueca com a marca diferenciadora i preferim optimitzar des d'ací els recursos econòmics que enguany gastarien”, ha declarat la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea. “En aquests moments volem centrar-nos a millorar la nostra imatge i potenciar el turisme de proximitat sense perdre de vista el turista internacional,”, ha afegit.

“Treballem en aquest moment a posar en valor els actius turístics que té el nostre municipi al marge del Sol i platja tradicional: cultural, paisatgístic, mediambiental i gastronòmic”, explica l'edil. En aquest sentit estan ultimant la realització de diverses rutes que seran editades en diferents idiomes per a la seua difusió en llocs estratègics que ja generen demanda o la poden generar.

En breu es publicarà una guia-receptari integrada per aportacions d'aquells restauradors de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes que han acceptat la idea llançada des de la regidoria. “No falten els arrossos dels quals a Sueca som autèntics mestres i que gaudeixen d'una gran acceptació”, ha manifestat Manoli Egea. El resultat final del receptari “és una grata sorpresa”, ha afegit.

Respecte a les rutes, el disseny de les quals s'està ultimant, tenen una gran presència en el nostre entorn natural. “Formem part del Parc Natural de l’Albufera i hem d'aprofitar-ho i promocionar-ho amb l'objectiu que Sueca siga un referent clau d'aquest entorn cada dia més benvolgut pels visitants”, explica la regidora.

La Regidoria de Turisme presentarà en les pròximes setmanes les esmentades rutes que s'incorporen a l'oferta turística del municipi i sobre les quals s'ha treballat en els últims mesos. “El fonamental ara és asseure unes bases sòlides que definisquen i distingisquen clarament la nostra oferta turística”, ha conclòs Manoli Egea.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.