Passa al contingut principal

Comença la intensitat fallera al nostre poble

Carrossa Sol i Tarongers 2013.
Dissabte passat la comissió marenyera, Falla Sol i Tarongers, va participar en la Cavalcada del Ninot a Sueca, junt a la resta de comissions falleres de Sueca i Perelló.

No obstant això, la festa començà abans per als nostres. Al migdia es citaren al cau faller, on després de dinar, acabaren de decorar la carrossa per a la desfilada vespertina, i començaren a disfressar-se. La disfressa d'enguany era de moros, d'acord amb el monument faller que plantarà la Falla.

45 falleres i fallers marenyers desfilaren pels carrers de Sueca des de les 19 h. En acabar el recorregut pels carrers Sequial, València, Cerrillo i Mare de Déu, tingué lloc una gran disco-mòbil al final de l'Avinguda Mestre Serrano.

Diumenge pel matí, tingué lloc la repartida del llibret de Falles 2.013, amb la programació d'activitats falleres que podreu trobar també en l'Agenda del Mareny.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.