Ves al contingut principal

Els Festers 2.013 donen més d'un centenar de kilos d'aliments a Cáritas

Recollida d'aliments per a Cáritas.
Els Festers de Pasqua 2.013 han dut a terme durant el passat mes de maig els últims actes extraoficials com a integrants de la Comissió de Festes de la Verge del Roser.

Per una banda, els Festers oferiren més d'un centenar de kilos a la Parròquia de la Verge del Roser, que posteriorment es portaren a Cáritas, per a ajudar a les persones que es veuen més afectades per la crisi econòmica, que malauradament cada dia en són més.

El capellà de la Parròquia del Mareny, Manuel Ortí, es va mostrar molt satisfet i agraït amb la col·laboració dels Festers 2.013. Els aliments han estat a la vista de la gent a l'Església durant uns dies, fins que s'han portat a Cáritas.

Entrega de la foto a l'Ajuntament.
Per altra banda, la Comissió de Festers també volgué agrair a l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes l'ajuda i el suport que se'ls ha donat, i així, feren entrega d'una foto feta el dia de la Festa Major, en la qual eixien els membres de l'Ajuntament del Mareny amb els Festers de Pasqua a les portes de Casa Carots (edifici seu de l'Ajuntament).

D'aquesta manera, aquesta colla d'amics dóna per finalitzada la seua tasca de Festers, i deixa pas a les Festes 2.014 per a les quals no han eixit encara nous Festers. Des de la Finestra del Mareny esperem que s'anime gent per a organitzar les properes festes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.