Passa al contingut principal

Enllaç Pablo Palazón i Carla Martínez

Carla i Pablo, de xeics.
Al Diari del Mareny informàvem d'uns rumors sobre la compra de la Cooperativa del Mareny de Barraquetes. 

"Ens arriben rumors sobre la compra de la Cooperativa del Mareny de Barraquetes. Tot a punta a què els 'xeics (jeques) àrabs' C.M.S. i P.P.S han fet la inversió milionària per a fer-se amb les instal·lacions. Qui deia que els 'jeques' només compraven equips de futbol?"

No es tractava de cap innocentada, sinó dels amics de Pablo Palazón Sanz i Carla Martínez Sala volien gastar-los una brometa i mostrar-los així que no s'obliden de la seua boda que tindrà lloc el dissabte 31 d'agost.

La vostra colla d'amics al complet vol desitjar-vos que sigueu molt feliços!

Signat: Els putets dels vostres amics que no s'obliden de la vostra boda.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.