Ves al contingut principal

Paco Alonso destaca el Bar Cooperativa Mareny en un article del diari 'El Mundo'

Bar Cooperativa Mareny.
El periodista valencià, Paco Alonso, ha inclòs al Bar Cooperativa del Mareny en un article per al diari 'El Mundo' on parla de la cultura de l'esmorzar, per tota la geografia valenciana.

Amb el títol "Bares y lugares (I y II) #LaCulturadelAlmuerzo", destaca el primer bar que trobem al Mareny quan entrem per la carretera del Saler.

Cooperativa del Mareny de Barraquetes - Sempre presidint el centre una bona amanida de tomaca valenciana amb salmorra i altres adobats tradicionals. Entrepa de caball amb creïlles i allets. Un clàssic. Excel·lent RCP.
A més, el Bar Cooperativa segurament siga el preferit, tal volta per la seua ubicació, per les colles de ciclistes que fan parada obligada a la nostra localitat. L'hostaleria marenyera sap preservar la cuina tradicional, amb productes del camp al plat que tenen un gust diferenciat i més apetitós gràcies a les substàncies organolèptiques que obtenen en la sorra del Mareny.

Des de La Finestra del Mareny de Barraquetes agraïm a Paco Alonso per donar a conéixer un poc més la nostra localitat.


Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.