Bar Cooperativa Mareny. |
El periodista valencià, Paco Alonso, ha inclòs al Bar Cooperativa del Mareny en un article per al diari 'El Mundo' on parla de la cultura de l'esmorzar, per tota la geografia valenciana.
Amb el títol "Bares y lugares (I y II) #LaCulturadelAlmuerzo", destaca el primer bar que trobem al Mareny quan entrem per la carretera del Saler.
Cooperativa del Mareny de Barraquetes - Sempre presidint el centre una bona amanida de tomaca valenciana amb salmorra i altres adobats tradicionals. Entrepa de caball amb creïlles i allets. Un clàssic. Excel·lent RCP.
A més, el Bar Cooperativa segurament siga el preferit, tal volta per la seua ubicació, per les colles de ciclistes que fan parada obligada a la nostra localitat. L'hostaleria marenyera sap preservar la cuina tradicional, amb productes del camp al plat que tenen un gust diferenciat i més apetitós gràcies a les substàncies organolèptiques que obtenen en la sorra del Mareny.
Des de La Finestra del Mareny de Barraquetes agraïm a Paco Alonso per donar a conéixer un poc més la nostra localitat.
Enllaç a l'article: Bares y lugares (I y II) #LaCulturaDelAlmuerzo
Redacció
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.