Ves al contingut principal

Ascens del Club de Frontennis d'El Mareny i celebració de la Copa Comarcal 2012 a la nostra localitat

El Club de Frontennis d'El Mareny de Barraquetes està d'enhorabona. Després d'haver-se classificat matemàticament en la segona posició, s'asseguren el subcampionat i l'ascens directe a la primera divisió comarcal. 

El passat dijous 19 d'abril es disputà a Llombai l'últim partit de lliga, contra l'Ovocity Llombai B, en el qual només els calia guanyar una de les dues partides per a classificar-se matemàticament com a segons.
La primera d'elles enfrontà a Àlex i Àngel contra Juan i Antonio. Aquesta partida va ser guanyada per la mínima a favor de l'equip local, amb l'apretat marcador de 30 a 29. La segona la jugaren Javi i Víctor contra Petronel i Pere, i aquesta vegada sí, guanyaren els marenyers per 24 a 30 i asseguraren el subcampionat de forma matemàtica. En la seua pàgina web es poden vore les partides.


L'any vinent estaran en primera, enfrontant-se a equips de ciutats com Alzira, Algemesí, Alcúdia i Benifaió entre d'altres.

També anunciem, que el proper 30 de juny tindran lloc les finals de la Copa Comarcal 2012 que es disputaran al poliesportiu municipal d'El Mareny de Barraquetes. Ja es troben disponibles els emparellaments d'aquest torneig, també en el web del club marenyer.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.