Ves al contingut principal

Acaba la Copa Comarcal per al Club de Frontennis d'El Mareny

Jugadors que han fet possible l'ascens
Acaba la Copa Comarcal per als nostres. Ahir, el conjunt marenyer va ser eliminat per l'Athletic Polinyà per 2 a 0 (3-1 global).

En el partit d'anada, disputat la setmana passada al Poliesportiu Municipal d'El Mareny, el resultat va ser d'empat a 1. La primera partida amb Adrián Sanjaime i Víctor Mars es va perdre amb un apretadíssim marcador de 28 a 30, favorable als visitants Alfredo Bolufer i Marcos Ribera.

No obstant això, en la segona partida amb Álex Pedrós i Vicent Olivert es va guanyar per un ampli marcador de 30 a 16, als polinyaners José Luís Franch i Albi.

Amb l'empat a 1, que no satisféia ningú, ambdós equips havien de guanyar les dues partides. Els de Polinyà jugaven a casa, i no fallaren.
Partit de lliga contra l'Ath. Polinyà

Les parelles eren les mateixes que en el partit d'anada. En la primera partida el nostre club perdé per 30 a 26, i en la segona per 30 a 25.

Acaba ací el recorregut per la Copa Comarcal 2012, que vos recordem, que les finals de les dos categories es disputaran al Poliesportiu Municipal d'El Mareny el dissabte 30 de juny.

El balanç de la temporada per al Club Frontennis Mareny, és molt positiu, ja que enguany certificaren l'ascens a 1a divisió comarcal en aquesta segona temporada per al jove club marenyer.

A les Semifinals es disputaran els següents partits:
  • Bolbaite - Chella.
  • Ovocity Llombai "B" - Ath. Polinyà.
El partit d'anada es jugarà la setmana del 28 de maig, i el de tornada el 4 de juny.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.