Passa al contingut principal

Amb el bon temps arriben els primers turistes a la nostra localitat

Com ja heu pogut notar, les temperatures estan sent prou caloroses. En el dia d'ahir, el vent de ponent era el protagonista, i ens deixava una xafogor prou molesta.

Gent prenent el sol i el bany
a la Platja del Rei
Les temperatures màximes arribaren als 30º, tot i que la sensació tèrmica fóra superior als 34º. Estem a meitats de maig, però la calor ja va fent acte de presència.

En el dia de hui, han sigut molts els turistes que s'han acostat a passar el dia a El Mareny, tant a la mar, on ja han gaudit alguns del seu primer bany de l'any, com el nucli del poble on tenim els coneguts forns i restaurants.

Podriem dir que la temporada d'estiu ja ha començat. Una notícia molt bona per a l'economia local que durant els mesos d'estiu es veu incrementada notablement, ja que la població arriba fins els 20.000 habitants segons fonts públiques. A més, des de l'Associació de Comerciants i Empresaris d'El Mareny, s'han anunciat descomptes i ofertes durant el període estiuenc, els quals ampliarem més endavant.

Volem recordar també que, per primera vegada, l'Ajuntament d'El Mareny de Barraquetes ha volgut crear la marca turística de la nostra localitat. Amb això s'espera obtindre uns resultats positius per a millor en la messura del que siga possible la qualitat turística. El període d'entrega del logotip va concloure el passat dijous 10 de maig, i el veredicte del jurat per a escollit el logotip turístic serà publicat el proper divendres 7 de juny. Diari Independent informarà del guanyador.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.