Ves al contingut principal

Entrevista: Lucía Sarrió, Presidenta Associació Comerciants i Empresaris d'El Mareny

Lucia Sarrió, presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris d'El Mareny de Barraquetes, ens conta com funcionen, i quins projectes i objectius tenen pensats per a l'economia de la nostra localitat. Ací teniu...


Fes click en la foto per a entrar a la pàgina
del Facebook de l'Associació i pica "M'agrada"


Diari Independent: Qui decidíreu crear l'associació i en què consta?

Lucía Sarrió: La idea va nàixer entre uns quants empresaris i va coincidir amb la formació de l'associació de jubilats d'El Mareny. L'associació es va formar legalment a principi d'aquest any.


D: Quants comerços i empreses s'heu adherit fins el moment?

L: De moment tots els comerços, i a més, alguns empresaris perquè només portem dos mesos d'existència.

D: Què ha de fer un comerciant o empresari en cas de voler associar-se?

L: Si algun empresari que no forma part de l'associació, vol associar-se, ha de dirigir-se a algun membre de la junta o, simplement, pot anar a rural caixa, donar el seu nom i pagar la quota. Nosaltres ens posarem en contacte amb ell.

D: Quins objectius s'heu marcat des de l'associació?

L: Els objectius principals de l'associació són donar a conéixer els productes del poble, i fomentar el comerç i el turisme en El Mareny. A més donar servei als empresaris en quant a formació professional, subvencions, ajudes, etc... També és important estar units per fer front a la competència il·legal, la qual ens lleva molta faena i prestigi.

D: Quins principals projectes aneu a dur a terme?

L: De moment sols tenim un projecte: per al dia de Sant Joan, perquè no ens ha donat temps de preparar res més. No obstant això, a partir de Setembre d'aquest any, volem no parar de fer coses.

D: Compteu amb el suport d'alguna administració?

L: L'ajuntament d'El Mareny ens ha recolzat molt en la formació de l'associació, ens presta el local per a realitzar les reunions, i ens han dit que ens correspon una subvenció.

D: Com creus que ha afectat l'actual situació de crisi econòmica al xicotet comerç?

L: La crisi econòmica global ha afectat negativament, sens dubte, a tots el xicotets comerços i empresaris d'El Mareny.

D: Quin tipus d'activitat comercial, per al teu punt de vista, li falta al nostre poble?

L: El Mareny necessita molts més serveis dels que té. Per exemple: ferreteria, imprempta, llocs per als jóvens...

D: Si hi ha alguna cosa que vulgues afegir, ara és el moment.

L: Per a poder realitzar alguna cosa, necessitem la col·laboració, no sols dels empresaris i del comerços, sinó de tots els habitants d'El Mareny. Espere que ens recolzeu en tots els esdeveniments que l'associació plantege.

D: Gràcies per haver-nos dedicat part del teu temps. Vos donem molts ànims per a què seguiu treballant i que tingueu molts èxits.

Comentaris

  1. Me he encantado esta iniciativa,y le da mucha vida al Mareny.
    Enhorabuena a la presidenta y a todos los comerciantes y empresarios del Mareny por seguir luchando día a día para que el pequeño comercio este más consagrado.

    Un saludo y nos vemos en verano!!!

    ResponElimina
  2. Molt bé! el Mareny més independent que mai...seguim creixent!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.