Ves al contingut principal

La Ludoteca Municipal es convertirà en Escola Infantil

Parc exterior
A principis d'aquest estiu es durà a terme la primera de les dues fases d'ampliació de la Ludoteca Municipal, per a convertir-la en Escola Infantil.

El nombre de demanda real de places ha fet, a l'Ajuntament d'El Mareny, replantejar-se la millora del servei de la guarderia-ludoteca municipal que s'inaugurà durant el mes de febrer del 2011.El govern local, mitjançant el Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS), ampliarà l'actual ludoteca municipal per a habilitar-la com a escola infantil incompleta de primer cicle (de 0 a 5 anys). L'ampliació compendrà dues fases, amb una duració de dos anys, sobre els terrenys del pati posterior de l'edifici on es troba l'Ajuntament, i l'edifici annex.
Inauguració de la Ludoteca (02/2011)

El projecte tècnic ja està redactat i les primeres obres que començaran a principis d'estiu, comprendran l'estructura i la coberta valorades en 35.000 euros.

Actualment disposen d'una aula, cuina, pati de jocs i tres banys. Amb les noves obres, s'ampliaran 75 metres quadrats als 110 metres actuals, i aconseguiran així un nou pati de jocs i una nova aula.

Comentaris

  1. Em sembla molt encertat...Enhorabona a l´Ajuntament i a aquells/aquelles que fan possible tot allò que últimamment està fent-se al Mareny

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.