Passa al contingut principal

Santi Escrivà subcampió del món de Colom a Braç

Santi Escrivà,
subcampió del món.

La Pobla de Vallbona va acollir ahir diumenge 17 de juny, des de les 10 del matí, el XVIIé Campionat del Món de Coloms a braç. Se celebrà en el Polígon de Tir de la població i participaren tiradors de diferents països europeus i americans, a més de tiradors de tot l'Estat espanyol.

En aquest important torneig, va quedar en segona posició, el marenyer Santi Escrivà, qui s'endugué la medalla d'argent cap a casa, després d'haver quedat subcampió del món.

Es repartiren més de 9070 euros en 90 obsequis fixes i 15 regals. Ja dissabte, es va celebrar una tirada d'entrenament dotada amb 30 obsequis fixes valorats en 1865 euros.

En aquesta edició l'organització córre a càrrec del club de caçadors El Estornino de Calp, amb la posada a disposició del torneig de tots els mitjos necessaris per part de l'Ajuntament de La Pobla amb la col·laboració del club de caçadors La Diana de La Pobla.

Es tracta d'una modalitat autòctona valenciana de cada vegada major acceptació més enllà de les nostres fronteres.

Comentaris

  1. L'enhorabona Santi!El núm. 2 de l'escopeta i el núm 1 de la música!!!!!!!!!!!!!!Aço no es pot aguantar la gent tan bona que tenim al Mareny!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.