Passa al contingut principal

Balanç trimestral de Diari Independent


El 22 d'abril començava l'aventura de Diari Independent, el diari digital en valencià del Mareny de Barraquetes. Des d'aquell dia, ja han passat els primers 3 mesos, on s'han fet 60 publicacions que tracten de l'actualitat del Mareny. També les nostres enquestes han estat molt participatives.

Tampoc està gens malament la xifra de visites que hem aconseguit en aquestos 3 mesos, que hem superat les 9.000. A banda de l'Estat espanyol, que lògicament és d'on més visites hem tingut, des de 17 països més han entrat al Diari Independent.


A banda de les notícies que s'han esdevingut, també hem fet un total de 9 entrevistes. Regidors de l'Ajuntament del Mareny, presidents d'associacions, esportistes, escriptors, artistes, etc... i seguirem entrevistant.

També hem creat més seccions, com la d'"Així érem", on comparem el Mareny actual amb el de fa uns quants anys. Actualment comptem amb només 4 fotos, però esperem que el nombre de fotos augmente en els propers dies, ja que es tracta d'una secció basada en la participació de les marenyeres i els marenyers.

Tenim "InfoMareny", on hi ha informació del poble en general, com el video turístic i telèfons d'interés. Una altra pestanya és la de "Col·laboracions", on fins ara en tenim 3, de George Caplliure, Alícia Melero i Ali Sapiña.

En la secció de l'Agenda del Mareny podeu trobar totes les activats que es donen lloc a la nostra localitat. També en la de l'Oratge, podeu vore la previsió dels propers 5 dies en el Mareny.

Per últim tenim una secció d'Enllaços, on recollim les pàgines web que hi ha a Internet referents a associacions, grups, ajuntament, del Mareny. I la pestanya de Contacte, on està el nostre correu.

Estem a Facebook i a Twitter, per on informarem d'una manera més intensa de la V Volta a Peu del Mareny, i des de fa uns dies també informem de l'estat de l'aigua de la Platja del Rei, i seguirem informant fins la fi de l'estiu.

Esperem que en aquest primer trimestre ens poseu bona nota i seguiu llegint les nostres notícies. Aprofitem l'ocasió per a agrair a tots els entrevistats i col·laboradors del Diari, i com no, també a vosaltres, els nostres lectors i lectores.

Aquells comerços que estiguen interessats en anunciar-se al Diari que envien un correu a elmarenydebarraquetes@hotmail.com o que es posen en contacte amb nosaltres via Facebook.

Comentaris

  1. Des de que llig diari del Mareny m'entere més de les coses que pasen al poble i damunt en valencià i ben escrit.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.