Publicitat

dilluns, 23 de juliol de 2012

Bicicletes furtades al Mareny de BarraquetesLes bicicletes recuperades
pel cos de la Policia Nacional.
Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 52 anys i d'origen espanyol, com a pressumpte autor de múltiples robatoris amb força en trasters de la ciutat de València i de Xàtiva dels que havia sostret 22 bicicletes d'alta gamma, segons ha informat aquest diumenge aquest cos de seguretat en un comunicat.

Després de la detenció, els agents han intervingut les 22 bicicletes sostretes, que sumaven en conjunt un valor de 32.800 euros. La Policia Nacional ha precisat que quatre d'aquestos vehicles es trovaben embalats i que un d'ells valia 11.700 euros.

Així mateix, ha ressaltat que aquest home va ser detingut quan es dirigia al treball amb una de les bicicletes furtades. Les investigacions que han donat lloc a la seua detenció, s'iniciaren després de què la policia detectara una sèrie de robatoris comesos en trasters de Xàtiva, dels quals se sostreien principalment bicicletes d'alta gamma.

Un jove emportant-se dues bicicletes
d'un subsòl.
Durant la investigació realitzada, la Policia Nacional localitzà en un portal d'Internet de compra-venda d'objectes de segona mà, la venda d'una de les bicicletes sostretes a Xàtiva. Després de realitzar les comprobacions oportunes, localitzaren al vendedor, que fou detingut per un pressumpte delicte de receptació i posat en llibertat després de ser escoltat en declaració.

Els agents averiguaren la identitat d'una persona que tenia gran quantitat de bicicletes d'alta gamma de segona mà a la venda, per això, després de realitzar les averiguacions corresponents fou detingut quan es dirigia al seu lloc de trebal en Aldaia (València), circulant amb una bicicleta de la marca KTM sostreta en un traster de València el Nadal passat.

Els policies dugueren a terme dos registres en Calicanto i en el Mareny de Barraquetes, on s'incautaren un total de 21 bicicletes, una furgoneta de la marca Mercedes i tres compta-kilòmetres digitals de bicicletes. Les investigacions continuen per a localitzar i identificar els propietaris de les bicicletes recuperades.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número quatre de Xàtiva, segons ha precisat la Policia Nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.