Passa al contingut principal

Bicicletes furtades al Mareny de BarraquetesLes bicicletes recuperades
pel cos de la Policia Nacional.
Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 52 anys i d'origen espanyol, com a pressumpte autor de múltiples robatoris amb força en trasters de la ciutat de València i de Xàtiva dels que havia sostret 22 bicicletes d'alta gamma, segons ha informat aquest diumenge aquest cos de seguretat en un comunicat.

Després de la detenció, els agents han intervingut les 22 bicicletes sostretes, que sumaven en conjunt un valor de 32.800 euros. La Policia Nacional ha precisat que quatre d'aquestos vehicles es trovaben embalats i que un d'ells valia 11.700 euros.

Així mateix, ha ressaltat que aquest home va ser detingut quan es dirigia al treball amb una de les bicicletes furtades. Les investigacions que han donat lloc a la seua detenció, s'iniciaren després de què la policia detectara una sèrie de robatoris comesos en trasters de Xàtiva, dels quals se sostreien principalment bicicletes d'alta gamma.

Un jove emportant-se dues bicicletes
d'un subsòl.
Durant la investigació realitzada, la Policia Nacional localitzà en un portal d'Internet de compra-venda d'objectes de segona mà, la venda d'una de les bicicletes sostretes a Xàtiva. Després de realitzar les comprobacions oportunes, localitzaren al vendedor, que fou detingut per un pressumpte delicte de receptació i posat en llibertat després de ser escoltat en declaració.

Els agents averiguaren la identitat d'una persona que tenia gran quantitat de bicicletes d'alta gamma de segona mà a la venda, per això, després de realitzar les averiguacions corresponents fou detingut quan es dirigia al seu lloc de trebal en Aldaia (València), circulant amb una bicicleta de la marca KTM sostreta en un traster de València el Nadal passat.

Els policies dugueren a terme dos registres en Calicanto i en el Mareny de Barraquetes, on s'incautaren un total de 21 bicicletes, una furgoneta de la marca Mercedes i tres compta-kilòmetres digitals de bicicletes. Les investigacions continuen per a localitzar i identificar els propietaris de les bicicletes recuperades.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número quatre de Xàtiva, segons ha precisat la Policia Nacional.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.