Passa al contingut principal

C. Córrer Mareny en la XXV Volta Peu Alzira

Juan Fuster en línia de meta.


El passat dissabte 14, va tindre lloc la XXV Volta a Peu d'Alzira. Més de 2.500 corredors realitzaren aquesta consolidada cursa. Com no podia ser d'altra manera, el Mareny de Barraquetes va estar representat. En aquesta ocasió per quatre corredors.
 

 La cursa era gratuïta, un poc més de 8Km, amb una pujadeta prou forta. Aquesta cursa no està dins del Circuit de la Ribera del Xúquer. Del Club de Córrer Mareny de Barraquetes van estar allí presents l'habitual parella Juan Fuster Roselló i Sonia Carrascosa Borja. En aquesta ocasió també se sumaren José Martí Romero i Juan Franco Carbonell. 

Tot i que l'organització de la cursa no disposava de classificació ni temps,  tota la vesprada va estaramenitzada  amb actuacions musicals protagonitzades per María Abradelo, sorteig de grans regals oferits pel CC Ribera del Xúquer, i atraccions de tot tipus dirigides al públic més jove. Per a tots els participants hi hagué medalla commemorativa, així com trofeus per als tres primers de cada categoria.

La pròxima cursa del Circuit serà el dissabte 31 de juliol a Antella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.