Passa al contingut principal

Èxit del I Open del Club de Frontennis del Mareny

El passat dissabte 21 de juliol va tindre lloc l'última jornada del primer Open organitzat pel Club de Frontennis Mareny de Barraquetes, en la que es disputaren les partides de la fase final.

Entrega de premis.

En l'enfrontament per a designar al 3r i 4t classificat hi participaren Jesús Palazón i Sergio Palazón, contra Alfredo Bolufer i Josete Hernández. Guanyà amb certa facilitat la parella formada pels Palazón pare i fill, gràcias en part al poc encert que tingué la parella rival, que no es va trobar còmoda en la pista en cap moment de la partida. 


Per la raó que fóra, Josete era incapaç d'apretar la bola, cosa que facilitava que Jesús i Sergio pugueren atacar a Alfredo i desplaçar-lo fins el fons de la pista. Per la seua part, Alfredo cometia errades que no eren pròpies d'ell, en part, per culpa a la gran qualitat del rival, i en part també a les impredictibles ratxes de vent que de tant en tant menejaven la bola, i va dificultar la tasca del defensa. Sens dubte, no va ser el millor dia per a Alfredo i Josete, a qui hem vist jugar moltíssim millor. No obstant, això no lleva mèrit a la victòria aconseguida per la pareja Palazón, mereixedors de la victòria per 30 a 19.

La gran final emparellava a Rafa Giner i Sergio Morales contra Juan Roser i Maxi Frau. Ambdues parelles havien tingut una gran actuació durant tot l'Open, i van demosatrar en cada partida perquè mereixien estar en la final. Els guanyadors d'aquesta trobada foren Roser i Maxi, que s'imposaren gràcias a la gran seguretat oferida per Roser, que tornava tot allò que li tiraren, i al gran treball en atac que va fer Maxi apretant la bola constantement per a anar desgastant poc a poc al rival. Una victòria molt treballada en una partida que durà uns 55 minuts. 

Per la seua part, la parella formada per Rafa i Sergio jugà bé durant la pràctica totalitat de la partida, desplegant el joc al que ens tenien acostumats durant tot l'Open. Rafa, molt segur des de la saga, defensant-se dels atacs de Maxi i apretant a Roser quan podia. Sergio va estar bé durant tot el partit, tallant bola i apretant darrere.

En els últims minuts de la partida se'ls notà un poc nerviosos, i els provocà fer algunes errades que facilità el treball a Roser i Maxi, que només havien de dedicar-se a passar bola i esperar les errades del rival. A la fí, victòria per a Roser i Maxi per 24 a 30.

Des del Club Frontennis Mareny de Barraquetes, han donat les gràcies a tots els participants, que amb la seua presència han fet possible el I Open de frontennis preolímpic organitzat pel Club Frontennis Mareny de Barraquetes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.