Passa al contingut principal

Resum de la V Volta a Peu Mareny de Barraquetes

Tot anava al seu favor. Jugaven a casa. La preparació de la cursa havia estat meditada al detall i no podia fallar res. El club de córrer del Mareny se'n va anar a casa amb un gran sabor de boca, ja que s'obtingueren uns bons resultats i la volta a peu va ser tot un èxit.

Eixida des de la Placeta.
Des de les 16 hores, els 50 col·laboradors de l'organització de la cursa, es concentraven a la Casa de la Música. Allí, coordinats pel regidor d'esports, Ivan Peruga, i l'alcalde, Jordi Sanjaime, es van dividir en quatre equips de treball: equip per als dorsals al C/L'església; equip d'avituallament situat al punt intermig de la cursa, marjal; equip per a muntar entaulat de meta; i equip per a donar samarretes i menjar als corredors després de la cursa.


Des de les 18 hores, ja començava a notar-se l'ambient als carrers del Mareny. Molts corredors s'acostaven al nostre poble amb antel·lació per a anar agafant els dorsals i els xips. Els pàrquings eren un clar exemple de la gent que hi havia dissabte passat participant a la cursa; estaven de gom a gom!

Arribada a meta del 1r classificat.
Els forns, els bars i les botigues estaven plenes, i han assegurat haver notat molt favorablement els efectes positius que van obtindre gràcies a l'afluència de gent que es va esdevindre.

A les 19 hores, sonava el coet que marcava l'inici de la Volta a Peu caminant, la qual la realitzaren 50 persones. Mentrestant, els corredors, escalfaven pel C/ L'església i pel C/Sueca.

A les 20 hores, es disparà el segon coet, que ara ja sí, marcava l'inici de la Volta a Peu dels corredors. 714 persones hi van participar en ella. Una autèntica onada de gent navegava des de la Placeta fins el C/ Sueca, on els marenyers i resta de gent animaven amb aplaudiments als valents que feren front als 26º i 80% d'humitat. Només entrar a la zona de marjal i camps d'arròs, el pelotó anava distanciant-se.

Juan i Sonia, una
parella de campions.
24 minuts i 26 segons van ser suficients per a Vicent Gimeno, que va ser el primer corredor en completar la V Volta a Peu Benèfica del Mareny de Barraquetes. En segona posició, a tan sols dos segons es va quedar Fran Vélez, i el tercer lloc per a Javier Mendoza. 

En la categoria de dones, la primera en fer-ho va ser Natacha López, amb 28 minuts i 11 segons. Darrere de la campiona, quedaren Carmen Martínez en 2a posició i Mª Carmen Abril en 3a.

Després de la cursa, els corredors s'acostaven a l'Ambulatori, se'ls va donar una tallada de meló del Mareny per a refrescar-se. També se'ls va donar una camisa commemorativa de la Volta a Peu.


En quant als marenyers i les marenyeres participants, els resultats van ser:
  • Jordi Meseguer i Llopis, 8é classificat en l'absoluta, 3r classificat senior i 1r classificat local. 00:25:17
  • Joan Fuster i Roselló, 60é classificat en l'absoluta, i 2n classificat local. 00:27:40
  • Marc Sansebastián i Fos, 68é classificat en l'absoluta, i 3r classificat local. 00:27:49
En dones:
  • Sonia Carrascosa i Borja, 420a classificada en l'absoluta, i 1a classificada local. 00:36:02
  • Silvia Ros i Taroncher, 429a classificada en l'absoluta, i la 2a classificada local. 00:36:13
  • Audrey Lahuec, 532a classificada en l'absoluta, i la 3a classificada local. 00:38:48

Diari Independent va retransmetre la Volta a Peu en directe per Twitter, amb el hastag #voltapeumareny. Un total de 30 tweets en 6 hores.

Per últim, només queda dir que es recaudaren quasi 100€ en la taula dels donatius per a l'Associació contra el Càncer. El 50% dels diners de la inscripció aniran destinats a dita associació.

En aquestos enllaços podeu vore les fotos de:
I en aquestos enllaços podreu vore els resultats de la cursa:

D'ací uns dies publicarem el video gravat per mychip, de l'arribada a meta. Volem agrair-los les fotos realitzades i que ens faciliten el video.

Vorem què ens depararà la VI Volta a Peu de l'any vinent...

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.