Passa al contingut principal

Tot preparat per a la V Volta a Peu Mareny de Barraquetes

Cartell de la cursa
Dissabte 7 de juliol és el dia estrela del Juliol Esportiu. Vora 800 corredors procedents de la Ribera del Xúquer es donaran cita en la V Volta a Peu Benèfica Mareny de Barraquetes, cursa en què els trofeus són escultures de l'artista marenyer David Furió.

A poques hores de què s'acabe el termini d'inscripció a la cursa, els vora 800 corredors inscrits deixen molt bon sabor de boca per a l'organització. El Mareny, és un dels pobles que compta amb més participació de tot el circuit. Per això, l'organització de la cursa disposarà de 50 col·laboradors, que ajudaran a tallar el trànsit junt a la Policia Local, i també a repartir botelles d'aigua, dorsals, samarretes, entre més coses.

Els pàrquings s'habilitaran per a tots aquells que vinguen de fora i hàgen de deixar el cotxe allí dins aparcat. Els dorsals es repartiran davant de l'Església, des de les 18 hores. Els que trien l'opció de fer la cursa caminant hauran de recollir la samarreta abans de les 19 hores, que serà l'hora en la que eixiran.

Els corredors, començaran la cursa a les 20 hores, des de la Plaça de la Miraculosa (Placeta), i quan arriben a la línia de meta (Poliesportiu), hauran de passar per l'edifici del Centre de Salut, que estarà senyalitzat amb un arc d'aire d'Atmosfera Sport, a tornar el xip de mychip i a recollir la samarreta.

A la meitat del recorregut (3,5 km) estarà el punt d'aigua o d'avituallament. En la línia de meta hi haurà meló d'alger per als participants.

Com no podia ser d'altra manera, Harlem Discomòbils s'encarregarà de posar la música a l'ocasió tant a l'eixida (Plaça de la Miraculosa), com a la línia de meta i entrega de trofeus (Poliesportiu).

Diari Independent restransmetrà en directe per Twitter (@DiarIndependent) amb el hastag #voltapeumareny  i per Facebook (Mareny de Barraquetes o Diari Independent).

Demà pel matí establirem una previsió de l'oratge per a la vesprada, per a què els corredors sàpiguen les condicions metereològiques en les que correran la cursa.

Comentaris

  1. Enhorabona al Club de còrrer Mareny , especialment a Sonia. També a l'Ajuntament del Mareny, espesialment a Marisa Carbó i a tots els que han pogut treballar, ajudar i CÒRRER-LA. Bessets als meua amics/es del Peu Quets i penya Poc a poc, Samaruc i...Mua

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.