Passa al contingut principal

C. de Córrer Mareny de Barraquetes a Antella

Sonia Carrascosa,
amb la samarreta groga.

Dimecres passat tenia lloc la XVI Volta a Peu d'Antella, amb un recorregut de 7.900 km. Des del Club de Córrer del Mareny, asseguren que va ser una cursa molt dura, però que a la vegada bonica, per l'organització i el paisatge privilegiat de l'interior de la Ribera del Xúquer.

Ja és la 8a prova del II Circuit CRM Ribera del Xúquer. En aquesta cursa teníem dos representats marenyers:

Juan Fuster Rosello, que va completar una magnífica volta amb només 00:33:21 i es classificà el 47 de la general i el 21 de la seua categoria.

8 minuts després, Sonia Carrascosa Borja entrava per línia de meta, completant el circuit amb 00:41:34. Es va classificar la 278 de la General i la 8a de la seua categoria. En categoria femenina es classificà la 10 de 55, un resultat que no està gens malament.
Hi havia un nombre alt de participants amb 470 inscrits, dels quals acabaren la cursa 447.

Aquest cap de setmana també disputaran la XII Volta a Peu pel Xúquer de Riola.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.