Ves al contingut principal

Divendres solidari al Mareny de BarraquetesVenda de llibres solidaris.

El passat divendres dia 10, a la nostra localitat, no hi havia motiu per no ser-ne solidari, i és que s’esdevingueren 3 causes solidàries.

A l’ambulatori, des de les 18h. fins a les 21h. passaren un total de 40 persones donants de sang. La gent del Mareny va respondre a la crida que fan des dels centres de transfusió de sang. Els col·laboradors es mostraren satisfets amb aquesta xifra.


L’associació de Lluita Contra el Càncer de Sueca també va aprofitar la passada vesprada de divendres i va eixir pel mercadet del C/L’església a recaptar fons per a lluitar i conscienciar a la gent d’aquesta malaltia.

També la venda de llibres solidaris amb l’Alzheimer va resultar ser un èxit. Aquest divendres era ja el segon en el qual tenia lloc aquesta iniciativa de l’Agència Municipal de Lectura, l’Ajuntament del Mareny i Diari Independent.

S’han venut més de 250 llibres comptant els dos dies, i encara queda el proper divendres 17. La gent s’ha mostrat molt solidària comprant els llibres que s’han posat als preus d’1, 3 i 5€.

El bon gust de boca que va deixar el primer dia, no va ser res en comparació del segon. S’han superat totes les expectatives. Recordem que tots els diners recaptats entre la venda de llibres i els donatius, aniran destinats íntegrament a la FVAFA.
Podeu portar-ne més durant aquesta setmana a la biblioteca.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.