Ves al contingut principal

Exitosa 1a Exhibició de patins del Mareny

Foto de grup.

La passada vesprada de divendres dia 17, al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes, els aficionats al patinatge van poder gaudir de les diferents activitats organitzades per Freeride Valencia, TricknRoll i l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.

Durant la vesprada van assistir al voltant de 200 persones, les quals vegeren com els 30 patinadors i patinadores realitzaven les exhibicions d'eslàlom, salt d'altura en patins i derrapatges entre altres.

Una de les acrobàcies dels patinadors.
Un dels patrocinadors de l'esdeveniment, Cañero Rolling, va muntar una carpa on es podien adquirir diferents articles amb grans descomptes. També tingueren lloc tallers per als més menuts.

L'esdeveniment va estar amenitzat amb música d'ambient i en acabar l'acte es repartiren entrepans per als participants. Els patrocinadors i organitzadors quedaren molt satisfets amb el resultat i esperen que es puguen seguir organitzant esdeveniments com aquest.

El regidor d'esports, Ivan Peruga, va recalcar que des d'aquest Ajuntament s'està fomentant cada vegada més l'esport al nostre poble amb la introducció de més activitats esportives.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.