Passa al contingut principal

Acaba el malson per a les Entitats Locals Menors

L'Ajuntament del Mareny de Barraquetes no s'eliminarà.


El dimecres 17 d'octubre, el secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, va rebre a la Federació Estatal d'Entitats Locals Menors (FEEM), on assistiren els alcaldes del Mareny i el Perelló, Jordi Sanjaime i Miguel Fos, respectivament.

La reunió va ser sol·licitada per la FEEM, amb l'objectiu d'aclarir la real situació de l'Entitats Locals Menors, davant de la futura però immediata Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, la qual en un principi, eliminava les 3725 Entitats Locals Menors de l'Estat espanyol.

El Secretari d'Estat Antonio Beteta va ser molt clar: aquelles Entitats Locals Menors que complisquen amb les seues obligacions comptables i de fiscalització, no tenen el perquè de preocupar-se, aquelles que no compleixen desapareixeran.

Es fixaran uns mecanismes de control financer semblants als de la resta de les administracions. Així mateix va explicar que els ajuntaments, que de la mateixa manera incomplisquen, no desapareixeran, però els seran retirades les seues competències i seran prestades des de les diputacions.
55 marenyers i marenyeres
es manifestaren a Madrid
en contra de l'eliminació
de les EATIM.

Les 7 ELM valencianes seguiran tinguent el seu propi Ajuntament autònom, i podran continuar donant servei als habitants de la seua localitat.

A l'Ajuntament del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, aquesta notícia s'ha rebut amb molta satisfacció, i han afirmat que ha valgut la pena tots els esforços realitzats durant els últims mesos.

Sembla que el malson de les Entitats Locals Menors, quedarà com una simple anècdota més.

Comentaris

  1. Pose-ho en cartells grans pel Mareny!!!Si és així es tracta d, una gran notícia

    ResponElimina
  2. Menos mal... Ara a vore si ho complixen!!

    ResponElimina
  3. Parece que se anuncia que las EATIM sin deficit presupuestario van a seguir............ Me alegro muchisimo por los ciudadanos del mareny. Yo tambien firmé este verano para que continuasen las Eatim. Si encima el siguiente paso es limitar que la corporacion puedan cobrar entre todos los concejales algo simbolico y como maximo un 1% al año (entre todos) del presupuesto total, cuando eso llegue que ...ya lo tenemos ahi, entonces si que será ya para lanzar las campanas al vuelo. A muchos concejales y alcaldes de toda España-DE TODOS LOS PARTIDOS POLITICOS-les queda muy, pero que muy poco para que se les acabe el chollo (no me refiero al mareny; ahi cada cual tendrá su opinion personal) Pero como digo, se acaba el chollo para algunos politicos, en todos los sitios y de todos los partidos; ahora veremos realmente quienes estan o estaban ahi por profesion y quienes realmente estan por vocacion de servir al ciudadano. Imagino que si estaban por vocacion, los que estaban van a seguir queriendo estar a pesar de todo y a seguir trabajando por su pueblo con el mismo empeño que siempre. Esperemos que asi sea; pronto lo veremos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.