Ves al contingut principal

Frontennis Mareny obté un balanç positiu aquesta setmana

Foto d'arxiu; Club Frontennis Mareny.
El Club de Frontennis Mareny de Barraquetes, va disputar el passat divendres 16 a les 20h., dues partides front el Guadassuar C.F, situat en la 4a posició de la graella, de la 1a Divisió Comarcal.

La primera partida la jugaren Adrian i Víctor, partida guanyada pels nostres amb molt de patiment, amb l'ajustat marcador de 30-28. Molt bona partida duta per Adrian, on s'ha de destacar el gran encert de Víctor, fent punts de molt bonica factura.

La segona partida la jugaren Ginés i Carles, en aquesta ocasió el conjunt marenyer va perdre 30-27. Bona partida dels marenyers fins a les acaballes, on tres errades els costaren la partida.
Així doncs, tanquen la jornada comarcal en la penúltima posició, la vuitena, amb 8 punts de 24 possibles. No obstant això, el Club de la nostra localitat ha jugat encara menys partides que la resta d'equips.

La pluja ha ajornat varies partides,
per això el CF Mareny en té
menys que la resta de clubs.
En quant a la 3a Divisió FPL, els marenyers jugaren contra La Granja C.F. La primera partida jugada per Alex i Víctor la guanyaren per 30-27. En la segona partida, els representants eren Javi i Sergi, però malgrat els esforços, no van poder aconseguir la victòria, i perderen per 30-25.

La tercera partida i última de la nit, la jugaren Adrian i Carles guanyant-la per 30-27. Bon resultat el que va obtindre l'equip marenyer, obtinguent 2 partides de 3 possibles davant un molt bon equip com és la Granja, que els permet seguir a la part noble de la classificació, situant-se al 5é lloc de 15, amb 30 punts i amb 3 partides menys per disputar.

La propera setmana, els marenyers, rebran a casa al Tennis Carlet, últim classificat de la 3a divisió FLP.  Serà dissabte 24 a les 20h. En quant a la lliga Comarcal 1a Divisió, divendres a les 19 h. es disputarà el partit a domicili contra el sempre complicat Atletic Polinyà, que es troba com a 3r classificat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.