Passa al contingut principal

La sèrie "Castle" rodarà a la Platja del Mareny

Actors principals de la sèrie.
Castle és una sèrie de televisió nord-americana protagonitzada pels canadencs Nathan Fillion i Stana Katić. Emesa originalment per l'ABC, la sèrie es va estrenar el 9 de març de 2009. A l'Estat espanyol la sèrie es va estrenar el 29 de juny de 2009 i s'emet a Cuatro, AXN i FDF.
 
El director de la sèrie, Andrew W. Marlowe, ha escollit la Platja del Rei, del Mareny de Barraquetes, per la seua tranquil·litat i el seu aspecte semi-urbà. Aquestes dues característiques són les que necessita per a gravar un capítol de la nova temporada que s'estrenarà a finals de 2013.
 
Per mitjà del comunicat que ha publicat, diu haver conegut la Platja de la nostra localitat mitjançant el vídeo turístic que fa un any es donà a conéixer per la xarxa. Li agradaren especialment el cordó dunar natural i La Gola com a desembocadura natural del Riu Xúquer. Aquestos escenaris li serviran per a canviar els ambients en els que habitualment grava les escenes dels crims i també rodarà alguna escena del capítol pel nucli urbà del Mareny. 
 
També gravarà en altres ciutats espanyoles com Barcelona, Talavera de la Reina i Cadis. S'espera que ho facen al voltant del mes de març de 2013.

Fins ara, ha obtingut 8 nominacions a diferents premis i categories destacant les 4 nominacions als Emmys (Primetime). A més, ha guanyat 3 premis, entre els quals destaquen el People's Choice Awards del 2012 a la sèrie dramàtica criminal per televisió, per davant de Bones, Ments criminals, CSI i NCIS.
 
Informarem sobre la notícia quan tinguem informació més concreta. Feliç dia dels inocents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.