Passa al contingut principal

Se li resisteix el ple en la comarcal al Frontenis Mareny

Fes clic per ampliar la classificació.
Dijous passat disputaren el primer partit de l'any, corresponent a la desena jornada de la lliga Comarcal 2012-2013 de primera divisió, la qual els enfrontava a l'equip de La Granja.

La primera partida la van jugar Ginés i Víctor contra Carlos i Jordi, guanyant per un clar 30 a 13. Els nostres van dominar pràcticament durant tota la partida, fent que el jugador endarrerit visitant jugara al fons de la pista, circumstància que aprofitaven els locals per a fer que la majoria dels punts caigueren al favor dels marenyers.

La segona màniga enfrontava Álex i Carles contra José i Rafa. Va ser una partida molt igualada en la qual els nostres es van mantenir sempre dos punts a dalt en el marcador. Al final, quan semblava que per fi anaven a guanyar les dues partides d'una jornada de Comarcal, la mala fortuna va aparéixer i va voler que es quedaren estancats en els 25 punts. L'equip rival va començar a traure'ns avantatge i van matar el partit amb un 26 a 30.
 
La situació a la graella no és dolenta, ja que l'objectiu d'aquesta temporada per a la Lliga Comarcal és el de mantindre's. A falta de què acabe la jornada, se situen a la cinquena posició a 4 punts del líder, que li falten dos partides per disputar.
 
Aquesta vesprada a les 17 hores, s'enfronten al Dental Hervàs Alcúdia (11é classificat) al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes. Aquesta partit correspon a la LFP 3a divisió, on els nostres intentaran seguir sumant punts per a consolidar-se amb el lideratge.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.