Ves al contingut principal

Frontenis Mareny complirà el primer objectiu de la temporada

Javi i Carles, contra
el Castelló de Rugat.
El Club Frontennis Mareny de Barraquetes afronta les dues últimes partides de la Lliga Comarcal d'aquesta temporada. Tot apunta a què l'objectiu de la permanència en la 1a divisió comarcal s'aconseguirà, però abans, el conjunt marenyer ( classificat, 41 punts) s'hauran d'enfrontar hui a domicili al Benimuslem (6é classificat, 40 punts) i la pròxima jornada a casa, front el Benifaió B (8é classificat, 38 punts) que ja no tindrà opcions d'avançar-nos en la graella. El CF Bolbaite s'ha proclamat campió de la Lliga 1a divisió Comarcal.

Pel que fa a la 3a divisió de Frontenis Preolímpic de Llevant, els marenyers han iniciat la segona volta donant guerra i mantenint-se en la part noble de la graella, en la 4a posició, amb 81 punts, a tan sols 5 del líder, la Font d'en Carròs. Els dos propers enfrontaments seran a casa; el primer contra el Benicull (11é classificat, 68 punts), i el segon contra el Benaguassil (12é classificat, 68 punts, i 1 jornada menys).

La jornada passada els marenyers s'imposaren en dos de les tres partides al Castelló de Rugat (9é classificat, 72 punts). Aquesta jornada els dóna forces per a seguir lluitant pel possible ascens de categoria, no obstant això, saben que no poder deixar escapar molts punts i que serà molt complicat.

Els horaris de les partides a casa es troben a l'Agenda del Mareny.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.