Passa al contingut principal

Presentació del III Circuit Ribera del Xúquer


Cartell del Circuit.

El Mareny de Barraquetes es consolida en el Circuit.


La Casa de la Cultura de l'Alcúdia va acollir divendres passat la presentació del III Circuit de curses populars de la Ribera del Xúquer compost per un total de nou carreres que se celebraran en diverses localitats i s'haurà de puntuar en almenys set de les proves.

Així, el 10 de març tindrà lloc la primera prova d'aquest circuit, la II Mitja i Quarta Marató a Alcàntera de Xúquer. El 4 de maig se celebrarà la XXVI Volta a Peu a l'Alcúdia i el 25 de maig Alzira acollirà una carrera sobre una distància de deu quilòmetres.

Les proves continuaran durant el mes de juny amb la XXIX Volta a Peu d'Algemesí, trofeu Sant Onofre el dia 1 i la XXIV edició de la Volta a Peu a Sumacàrcer el dia 15. El 6 de juliol serà el torn per al nostre poble, el Mareny de Barraquetes, on es disputarà la VI Volta a Peu Benèfica. A l'agost, Benimodo acollirà la XI Volta a Peu i el dia 23 se celebrarà la XIII Volta a Peu Nocturna a Manuel. El circuit finalitzarà en el mes de setembre quan se celebre la XVII Volta a Peu a Alginet el dia 14.

De moment ja s'han obert les inscripcions a través d'internet per a la primera de les proves, que se celebrarà el pròxim 10 de març a Alcàntera de Xúquer, i pròximament s'obrirà la inscripció per a la resta de curses que formen part del circuit.

Podran participar en el circuit totes les persones majors de 17 anys que vulguen encara que els menors de 18 anys hauran d'aportar una autorització dels pares. L'organització ha establert les categories júnior, sènior, veterans A, B i C en masculí i femení i es realitzarà una classificació general absoluta, una altra per categories i una tercera per equips que podran ser mixts.

Quant als premis, a tots els participants que finalitzen set proves com a mínim, se'ls obsequiarà amb la bossa del corredor i en un termini de tres dies, després de cada carrera, es publicaran els resultats provisionals del circuit en la pàgina web on també podrà trobar-se informació de cada prova i una galeria de fotografies.

l'Alcúdia, que portarà enguany la presidència del Circuit, li va entregar un socarrat a Recaredo Agulló, reconegut speaker del Circuit. Aquest distintiu, lliurant en mans del regidor d'esports de l'Alcúdia, s'entrega en aquesta localitat a les autoritats o persones reconegudes.

A l'acte assistiren l'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime, el regidor d'esports, Ivan Peruga, i els membres del Club de Córrer Mareny de Barraquetes, Juan Fuster i Sonia Carrascosa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.