Passa al contingut principal

Jornada amb mal sabor de boca per al Club de Frontennis Mareny

Dissabte 13 d'abril es va jugar al pavelló municipal del Mareny de Barraquetes, la jornada 22 de la 3a Divisió de FPL contra el Frontennis La Granja. De les 3 partides disputades, els nostres, només aconseguiren una victòria.

La primera partida la disputaren els marenyers Vicent Olivert i Javier Ripoll, contra els visitants Carlos Penalva i Vicente Martínez. Els jugadors de la Granja saberen traure avant una bona partida i s'imposaren als nostres per 24 a 30.

En la segona partida, els locals Victor Mars i Sergi Sapiña, perdien 22 a 30 front a Jose Avellán i Rafa Gómez, que dominaren el joc durant tota la partida.

I no seria fins a l'últim joc, on el Frotennis Mareny aconseguia una victòria. Carles Serrano i Àlex Pedrós aconseguiren imposar-se a Jose Ordiñana i Jordi Benetó, per un contundent 30 a 21.

Mal resultat l'obtingut a casa, que els deixa molt complicat l'ascens, tot i que encara segueixen en la tercera posició (100 punts), a vuit punts del líder, la Font d'En Carròs (108 punts).

La propera jornada 23, els marenyers s'hauran d'enfrontar a domicili, a l'antepenúltim classificat, Tenis Carlet. El conjunt carletí es troba en la 13a posició, empatat a 74 punts amb el penúltim classificat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.