Passa al contingut principal

Jornada amb mal sabor de boca per al Club de Frontennis Mareny

Dissabte 13 d'abril es va jugar al pavelló municipal del Mareny de Barraquetes, la jornada 22 de la 3a Divisió de FPL contra el Frontennis La Granja. De les 3 partides disputades, els nostres, només aconseguiren una victòria.

La primera partida la disputaren els marenyers Vicent Olivert i Javier Ripoll, contra els visitants Carlos Penalva i Vicente Martínez. Els jugadors de la Granja saberen traure avant una bona partida i s'imposaren als nostres per 24 a 30.

En la segona partida, els locals Victor Mars i Sergi Sapiña, perdien 22 a 30 front a Jose Avellán i Rafa Gómez, que dominaren el joc durant tota la partida.

I no seria fins a l'últim joc, on el Frotennis Mareny aconseguia una victòria. Carles Serrano i Àlex Pedrós aconseguiren imposar-se a Jose Ordiñana i Jordi Benetó, per un contundent 30 a 21.

Mal resultat l'obtingut a casa, que els deixa molt complicat l'ascens, tot i que encara segueixen en la tercera posició (100 punts), a vuit punts del líder, la Font d'En Carròs (108 punts).

La propera jornada 23, els marenyers s'hauran d'enfrontar a domicili, a l'antepenúltim classificat, Tenis Carlet. El conjunt carletí es troba en la 13a posició, empatat a 74 punts amb el penúltim classificat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.