Passa al contingut principal

1.200€ es recaptaren en la Màster Solidària Body Combat al Mareny

125 participants.
Com ja sabeu, la I Màster Solidària Body Combat estava prevista per al diumenge 28 d'abril al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes, tot i que es va haver d'ajornar forçadament per la pluja. Així, aquesta matinal esportiva va tindre lloc el passat diumenge 5 de maig.

A causa del canvi de dia, no van poder participar tota la gent que s'havia apuntat, tot i això, es va aconseguir una gran xifra de participants, arribant a les 125 persones que s'animaren a fer Body Combat.

Hi havia un gran ambient festiu i una bona temperatura que ajudaren a què fóra un èxit, a més dels curiosos que s'arrimaren fins al Poliesportiu per vore de què tractava aquest esport. Tant els veterans com els que s'iniciaven, uns quants marenyers entre ells, van gaudir de 3 entretingudes hores fent esport a l'aire lliure. Al finalitzar es van sortejar articles donats pels patrocinadors de l'esdeveniment.

Gràcies a les aportacions i a la col·laboració desinteressada dels monitors va ser possible recaptar 1.200€ que es destinaran íntegrament per als usuaris de la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel les activitats  lúdiques que realitzen en el seu temps lliure.

Amb els monitors al fons.
Per la seua banda el regidor d'esports, Ivan Peruga, es va mostrar molt agraït amb la Fundació, especialment a Cristina i Marta per l'esforç que feren per a organitzat l'esdeveniment, als monitors, als col·laboradors, a Disco Harlem i a tota la gent que s'acostà a vore-ho. Va afegir que "Des de l'Ajuntament del Mareny sempre estem oberts a realitzar activitats esportives, i més encara si són per a una bona causa. Estem molt contents de què cada any es facen noves activitats."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.