Passa al contingut principal

El Juliol Esportiu arrancarà enguany amb la VI Volta a Peu

Activitats esportives.
Com cada any, el Mareny de Barraquetes dedicarà el mes de juliol a celebrar activitats esportives. El Juliol Esportiu ja s'ha convertit en un clàssic de l'estiu marenyer.

Enguany serà l'activitat estrela per excel·lència del Juliol Esportiu, la VI Volta a Peu, la que encete les activitats esportives el proper dissabte 6 de juliol. L'inici de la cursa és a les 20:00h, no obstant, per a les persones que vulguen fer-la caminant, començarà a les 19:30h des de la Placeta. Les inscripcions per a caminants són a l'Ajuntament, i per als corredors en mychip.

Al final de la cursa hi haurà un espectacle amb Harlem disco-mòbils i els trofeus han estat confeccionats per l'artista marenyer David Furió, com l'edició anterior. Enguany també es reforçarà la seguretat i organització de la Volta a Peu, amb la col·laboració de Protecció Civil. Des de les xarxes socials, Diari del Mareny de Barraquetes retransmetrem la informació de la Cursa en directe amb el hashtag '#voltapeumareny', com ja férem l'any passat.

Divendres 12 i dissabte 13, és el torn per al Campionat Local de Frontennis, que se celebrarà al Poliesportiu, igual que el II Open de Frontennis Mareny de Barraquetes, que es disputarà del 15 al 21 de juliol.

El raspall també es fa un lloc en l'agenda, i el torneig d'aquesta modalitat de la pilota valenciana serà divendres 26. Per a inscriure's s'ha de passar per l'Ajuntament el dia abans, de 12h a 14h.

La 3a ruta cicloturística tindrà lloc el dissabte 27 de juliol a les 19:30h. L'eixida serà des del Carrer l'Església igual que l'any passat, i per a apuntar-se s'ha de fer a l'Ajuntament el dia 26 de 12h a 14h.

Com a activitat esportiva, però fora del mes de juliol, el 3 d'agost s'ha programat la 2a exhibició de patins, ja que l'any passat va ser molt exitosa. Com a novetats, enguany hi hauran sorpreses, a més de molt bon rotllo de les exhibicions i els patinadors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.