Passa al contingut principal

Sergi Sapiña campió del Màsters de 1a Divisió Comarcal

Sergi Sapiña, abans del partit.
Dissabte 15 de juny va tindre lloc la gran final del Màsters de 1a divisió Comarcal. Els finalistes van ser José Luís Franch (El Gat) del Club Frontenis Polinyà de Xúquer i Sergi Sapiña del Club Frontenis Mareny de Barraquetes, que s'enfrontaven a Esteban Císcar i José Joaquín Poveda, tots dos jugadors del Club Frontenis Bolbait.

El començament de la partida va ser prou relaxat per ambdues parts, amb punts llargs que s'anaven sumant de forma alternada entre les dues parelles. L'equador de la partida es va aconseguir amb una igualtat total: 15 a 15. La trobada transcorria, passaven els minuts i el marcador seguia en la mateixa línia, igualadíssim.

La gran pegada del jugador del Polinyà, El Gat, obligava a Esteban a restar amb dificultat encara que sempre aconseguia retornar la pilota. Els davanters van estar atents en tot moment i molt ficats en partida, aconseguint traure boles molt complicades.

El tram final del partit va ser molt emocionant ja que es va arribar amb una igualtat màxima. En el tant 26-25 l'àrbitre va anunciar que quedaven només cinc minuts. I a tan sol cinc segons del final la trobada es va posar 27 a 26. Sergi va traure i l'àrbitre va anunciar que el temps havia acabat, era l'últim punt. Va començar llavors un llarg piloteig on ningú li la volia jugar. Un mal bot de la pilota va fer que Sergi no poguera retornar-la bé i aquesta va pegar en la línia. 

El partit es posava 27 iguals i aquesta vegada sí que s'anava a jugar l'últim tant. El Gat llançpa un colp de drive molt fort que portà la bola molt apegada a la paret. Esteban va fer el que pogué, aconseguir colpejar a la pilota però no agafà la força suficient com per a arribar al frontis. El tant cau a favor del Gat i Sergi i es porten el partit i el torneig amb un marcador final de 28-27.

Des de la Finestra del Mareny felicitem al jove marenyer Sergi Sapiña per haver aconseguit aquest títol que només disputen els millors jugadors de la categoria.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.