Passa al contingut principal

842 persones inscrites per a la VI Volta a Peu del Mareny

L'eixida a les 20h, des de la Placeta.
A poques hores per a què la VI Volta a Peu Benèfica del Mareny de Barraquetes se celebre, ja s'han tancat les incripcions per a la cursa. En aquesta edició s'ha arribat a la gran xifra de 842 corredors que recorreran els 7.100 metres del circuit. A més també hi ha 83 persones que el faran caminant.

Des de l'Ajuntament del Mareny ja ho han deixat tot preparat per a què la sisena edició de la Volta a Peu siga tan exitosa o més com les anteriors. Com cada any, als pàrquings  s'han habilitat indicacions per a què tots puguen deixar el cotxe ben aparcat.

Des de les 17:30h, el mig centenar de col·laboradorsque repartiran botelles d'aigua, dorsals, samarretes, entre més coses, començaran a organitzar-se i posar-se als punts estratègics del recorregut que se'ls ha assignat. Al voltant de les 18:30h, els dorsals (només per als corredors) es repartiran davant de l'Església.


A les 19h començarà un espectacle d'animació a la Placeta, per a què la gent vaja contagiant-se del bon ambient. Sense més, a les 19:30h eixiran des de la Placeta, les 83 persones que facen el recorregut caminant. A les 20h, també des de la Placeta, serà el torn de les vora 850 persones que realitzaran la VI Volta a Peu del Mareny.

En arribar a meta, seguirà l'espectacle, i al Poliesportiu, massatgistes de la Clínica Tecma faran massatges per als corredors que senten molèsties i/o vulguen després de la cursa. Quan els atletes tornen el xip al punt que hi haurà a l'ambulatori, se'ls donarà la tradicional tallada de meló d'alger i la bossa del corredor per a refrescar-se. Repetirà Enrique Ribera com a speaker de la cursa.
La novetat: massatges als corredors.

S'espera que a les 21:30h es faça l'entrega de premis davant del Poliesportiu. Els trofeus han estat confeccionats per David Furió, i enguany representen el recorregut de la cursa del Mareny.

El regidor d'esports, Ivan Peruga, s'ha mostrat "molt satisfet perquè any rere any se superen els participants, i la Volta a Peu del Mareny, amb només sis edicions, ja està entre les que més participació del Circuit té i més consolidada està."

En quant a la previsió de l'oratge, s'espera que a l'hora de la cursa faça entre 26º i 28º i el vent no bufe massa fort. Els corredors hauran d'esforçar-se un poc més per a combatre la calor. Durant el recorregut, hi ha dos punts d'avituallament per a què tinguen una bona hidratació.

Recordem que des del Diari del Mareny informarem en directe durant més de 5 hores sobre la VI Volta a Peu del Mareny. Podreu seguir la informació al Twitter o al Facebook amb el hashtag #voltapeumareny. La Finestra al Món del Mareny Barraquetes, amb l'esport del nostre poble.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.