Passa al contingut principal

Conclou amb èxit el II Obert del Club Frontenis Mareny de Barraquetes

Alguns dels participants
i organitzadors del II Obert.
Diumenge 21 de juliol es va disputar l'última jornada del segon obert organitzat pel Club Frontenis Mareny de Barraquetes, en la qual van tindre lloc una exhibició d'escoles de frontenis a càrrec de les escoles de Guadassuar i Llombai, una exhibició de territorial a càrrec del Club Frontenis Incusa Silla i per descomptat la final de l'Obert 2013.

En la primera exhibició vam poder veure a uns xiquets molt ben preparats que donaran molta guerra dins d'uns pocs anys. Van jugar una partida molt igualada a vint punts en la qual van donar mostra de la gran tècnica que atresoren, i caldrà vore dins d'algun temps qui és el valent que guanya a aquests xics. Un deu per a les escoles de Guadassuar i Llombai pel bon treball que estan realitzant amb els més joves. Des del Club Frontenis Mareny els agraïm la seua participació en l'obert.


Els xiquets de Llombai i Guadassuar.
La segona exhibició va deixar constància del nivell al que tot frontenista hauria d'aspirar, fruit del treball, l'esforç i l'amor per aquest esport. Els quatre integrants del Club Frontenis Incusa Silla van fer les delícies del vora centenar de persones mostrant un joc d'un nivell magistral. Molta velocitat, molta bola fregant la xapa i molt espectacle. Fet i fet, el públic va quedar encantat amb l'actuació d'aquests campions. Estem molt agraïts que hagen participat en el nostre obert.


Primers i Segons classificats.
La gran final enfrontava a Gori i Víctor contra Jesús i Jonatan. Ambdues parelles havien tingut una gran actuació durant tot l'Obert, demostrant en cada partida perquè mereixien estar en la final. Els guanyadors d'aquesta trobada van ser Jesús i Jonatan, que es van imposar gràcies a la gran qualitat de Jesús que semblava estar en tots els llocs alhora. Com corre aquest xic! Jonatan per la seua banda va tindre una actuació molt correcta, amb poques fallades i molt atent tallant les boles obertes i retornant les llesques. La parella formada per Gori i Víctor va jugar bé durant tota partida, desplegant el joc al que ens tenien acostumats durant tot l'Obert. Gori, molt segur des de la saga i pegant molt forta quan havia de fer-ho, i Víctor movent la bola de banda a banda obligant a Jesús a desplaçar-se per tota la pista. Amb aquesta estratègia es van posar per davant durant la primera part de la trobada, però a poc a poc Jesús i Jonatan van aconseguir donar-li la volta al marcador. 

Un centenar de persones
acudiren al Poliesportiu.
Amb tres punts a baix Gori i Víctor van demanar temps mort, i just a la volta Jesús i Jonatan es van anotar quatre punts més que els posava set a dalt, una diferència massa gran en partits d'aquest nivell. La partida va continuar amb molt de ritme i amb punts que anaven caent per a tots dos equips. Jesús i Jonatan s'acostaven cada vegada més als trenta punts necessaris per a guanyar la partida i Gori i Víctor van intentar retallar distàncies jugant-se algunes boles que van fallar beneficiant així als seus rivals. Al remat, victòria per a Jesús i Jonatan per 19 a 30.

Des del Club Frontenis Mareny de Barraquetes volem donar les gràcies a tots els participants, que amb la seua presència han fet possible el II Open de Frontenis organitzat pel Club Frontenis Mareny de Barraquetes. 

Vos esperem a tots per a l'any que ve!


Comunicat del Club de Frontenis del Mareny.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.