Passa al contingut principal

Gas Natural Cegas invertirà més de 500.000€ al Mareny

Cañete entrega una placa
commemorativa a Sanjaime.
L'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime, i el delegat a València Sud de Gas Natural Cegas, Carlos Cañete, van presentar als veïns al Saló d'Actes del Casino, el passat dimarts 2 de juliol, el projecte de gasificació que es desenvoluparà en la nostra localitat i que permetrà que famílies i comerços puguen gaudir dels avantatges que ofereix aquesta font d'energia.

Gas Natural Cegas invertirà prop de 500.000 euros durant aquest any per a la construcció de més de 10 quilòmetres de xarxa en la localitat, dels quals ja s'han executat 7,2. Aquesta infraestructura permetrà que més de 10.000 llars del Mareny de Barraquetes, Les Palmeres, El Perelló i el Perellonet puguen disposar de les comoditats que ofereix el combustible fòssil més eficient i respectuós amb el medi ambient.

Les obres de construcció del gasoducte que proveirà al casc urbà del Mareny de Barraquetes ja estan finalitzades. Al setembre, l'empresa iniciarà els treballs de canalització dins del casc urbà per a què els primers usuaris puguen gaudir del servei de gas natural aquesta tardor.

Durant la seua intervenció, el delegat de Gas Natural Cegas va explicar als ciutadans com arriba el gas natural a la localitat a través de les xarxes de distribució que han construït i les fases de gasificació. En aquesta primera fase, la xarxa bàsica travessarà els carrers Sueca, L'Alter, L'Església, Les Parrres, Joventut, Sant Josep o Sant Joan. Així mateix, Carlos Cañete va parlar sobre els usos i avantatges del gas natural i el procés de comercialització dels nous punts de subministrament.

En el transcurs de l'acte, el delegat de Gas Natural Cegas va lliurar a l'alcalde una placa commemorativa amb motiu de l'arribada de gas natural al Mareny de Barraquetes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.