Passa al contingut principal

Club Frontenis Mareny ja és líder de la 2a divisió Lliga Provincial Nord

Victor i Sergi. CFMB.
Tres victòries molt patides les que aconseguírem el cap de setmana passat en el frontó de Benifaió. Totes les partides van estar renyides i van arribar molt ajustades als punts finals en el que qualsevol dels dos equips podria haver enganxat la victòria. Sembla que a poc a poc anem adaptant-nos al nivell de segona divisió, on ja hem pogut comprovar que ningú regala res. De moment les coses van millor de l'esperat en el nostre primer any en la nova categoria; tractarem de seguir aquesta línia.

La primera partida enfrontava a Adrián i Andrés contra Jesús i Xavi. Malgrat començar amb petits avantatges, no es veia als nostres jugadors del tot assentats en la pista. En cap moment vam poder aconseguir avantatges que ens permeteren jugar amb confiança. La partida es va igualar molt ràpid i així va arribar als punts decisius. Quan amb 27-29 al nostre favor semblava que podíem tenir la partida en la mà, ells aconsegueixen empatar-nos. En un agònic tant final, on ningú semblava atrevir-se prendre riscos, una fallada del zaguero rival va decantar la partida al nostre favor.

En la segona partida Sergi i Víctor es mesuraven a Vicente i Javi. Comencem fatal, amb un 4-0 d'eixida a causa d'errors no forçats. A partir d'ací, Sergi i Víctor van trobar el seu lloc en la pista i van començar a treballar els punts. Cap a la meitat de la partida aconsegueixen desfer aqueix desavantatge i comencen a prendre petites rendes de 2 o 4 punts. En el tram final de la trobada, els de Benifaió van aconseguir acostar-se a un punt, 24-25, la qual cosa va posar en alerta als nostres jugadors, que fet i fet van tancar la partida amb un 25-30.

La jornada acabava amb la partida que van disputar Álex i Carles contra Juanjo i José Enrique. La trobada va començar molt millor que el que esperàvem i prompte vam agafar un ampli avantatge, quasi sempre propera als 10 punts, que semblava suficient si sabíem gestionar-la. No va ser el cas. La relaxació i alguns punts de mèrit del rival van provocar que ells anaren acostant-se a poc a poc fins a igualar la partida en els punts finals. Amb una partida nova, els nostres van tornar al joc que els havia donat l'avantatge i es van portar la victòria amb un patit 27-30.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.