Passa al contingut principal

El Mig Any faller es va celebrar al Mareny de Barraquetes dissabte passat

Foto dels guardonats. JLF.
El passat 28 de setembre, va tindre lloc al casal de la falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes la tradicional celebració del Mig Any Faller, organitzat per la Junta Local Fallera i amb la assistència de l’Alcalde de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca, Salvaldor Campillo, l'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i representant de l’Ajuntament d'El Perelló, així com el Regidor de Festes, Dimás Vàzquez.

Els presentadors i membres de la Junta, Lorena Sendra i Bernardo Garrigós, començaren cridant al Regidor de festes, a l’Alcalde de Sueca, cort d’honor, Fallera Major 2013 i al President de la Junta Local, Vicent Llopis, que inaugurà l’acte amb unes paraules de benvinguda, continuant amb un xicotet homenatge als dos darrers President de la Junta, Faustí Vázquez i Vicent Iborra.

Detall lliurat.
Amb el parlament del regidor de Festes a tot el col·lectiu faller i el lliurament d’un detall a l’Ajuntament del Mareny, El Perelló i Sueca passaren a lliurar a totes les comissions falleres del mateix record per la celebració del mig any faller.

A continuació, el secretari de la Junta Local, Paco Ferrer, va llegir l’acta dels guardonats en L’Espiga d’Or, als majors de 60 anys de totes les comissions falleres, que els va ser imposada per la Fallera Major 2013, Esther Adroguer.

Després de reconèixer els mèrits als guardonats per la seua col·laboració dintre de la seua falla, es va cridar a la Cort ( Irene, Maite, Désirée i Sales) i Fallera Major 2014, Ana Belén Ortells, que van rebre de mans de les seues antecessores, la banda perquè la guarden i custodien fins el dia de la seua Presentació.

La Fallera Major 2013, es va acomiadar amb un emotiu discurs d’agraïment . I seguidament tancà l’acte les paraules de l’Alcalde i faller, Salvador Campillo.

Des d’aquestes línies, felicitar a tots els guardonats i els desitgem que perdure per sempre el seu esperit faller i també a totes les comissions falleres per la seua assistència i col·laboració.



Comunicat de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.