Passa al contingut principal

Els contenciosos de les ELM contra Sueca queden suspesos

Imatge d'arxiu. Juliol 2012.
Donant compliment a l'acord plenari del Exm. Ajuntament de Sueca, celebrat el passat 7 de Novembre, respecte al finançament de les ELM del Perelló i Mareny i pel qual aquestes es comprometien a: primer suspendre els contenciosos i una vegada complit l'acord a la seua retirada total, els advocats d'ambdues parts i de mutu acord han registrat en la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia, escrit donant compliment a l'acordat: “Que estant les parts en procés de completar acords sobre un nou conveni de finançament de les entitats locals menors de Sueca El Perelló i el Mareny de Barraquetes, pendents de ratificació per aquestes entitats, de comú acord i a fi de resoldre la controvèrsia, a l'empar del que es disposa en l'article 77.2 de la Llei de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa, les parts personades sol·licitem que se suspenga el curs de les actuacions processals per a arribar a un acord que implique la desaparició de la controvèrsia”.

Pel que s'ha exposat, supliquem a la sala de comú acord que havent-hi per presentat aquest escrit amb les seues còpies tinga a bé acordar la suspensió del curs de les actuacions per un temps de seixanta dies per a adoptar els acords pertinents que impliquen igualment la desaparició de la controvèrsia.” El que suposarà a més del final de la discòrdia, un estalvi molt significatiu entre advocats, pèrits, procuradors, interessos, i tot el que suposa el procés judicial que revertirà en la ciutadania.

A més i a tindre molt en compte la rémora econòmica que anava engreixant sentència després de sentència, les quals, malgrat la demora com a conseqüència dels recursos, al final hauria de pagar Sueca, creant una herència, per a la corporació de torn que arribat el moment, haguera sigut inassumible per a les arques municipals, i les conseqüències de les quals hagueren revertit negativament en els ciutadans, els quals hagueren sigut els que hagueren pagat al final, el no desbloquejar un problema que arranca des de 2004, i al com no se li havia donat una solució fins ara. Per tant, i sens dubte es pot qualificar aquest acord, com un gran avanç i beneficiós per a tota la ciutadania suecana.

Ajuntaments del Perelló i el Mareny de Barraquetes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.