Passa al contingut principal

L'Agrupació Socialista del Mareny va rebre al Vicesecretari General del PSPV, Francesc Romeu

Part dels assistents al sopar.
Dilluns passat, l'Agrupació Socialista del Mareny de Barraquetes va comptar amb la presència del Vicesecretari General i Portaveu del PSPV-PSOE, Francesc Romeu. A la reunió van assistir al voltant de cinquanta afiliats i simpatitzants per parlar del panorama polític actual, incidint en la situació a la qual ens ha conduït el Govern del Partit Popular.

Romeu va denunciar la corrupció i la mala gestió que s'està donant durant el govern popular i va afirmar que ara són “els valencians i les valencianes els qui han d'implicar el deute”. També va fer referència al moment actual, descrivint els pressupostos de la Generalitat com “els més antisocials de la història” atès que les retallades s'han donat “en els pilars fonamentals de l'Estat de Benestar: Educació i Sanitat” i va posar com a exemple la privatització de l'Hospital de la Ribera.

Un altre tema que va destacar va ser la Conferència Política del PSOE que es va donar el cap de setmana passat i es resumeix en tres colors: el roig de les persones: "hi ha que estar de nou defensant als nostres veïns i amb açò l'estat de benestar que el PP està desmantellant." El verd de la defensa del medi ambient i noves formes d'eixir de la crisi i el morat de la igualtat, que tots tinguem les mateixes oportunitats, defensa d'escola publica i laica, trencar el concordato amb la santa seu.

El Vicesecretari socialista va explicar que es va posar de manifest la intenció dels socialistes que quan tornen a governar no solament serà reconstruït l'Estat de Benestar, “que el PP ens està arrabassant”, sinó que la seua intenció serà protegir-lo mitjançant una modificació en la Constitució “perquè en un futur ningú puga destruir el que tant ens ha costat de fer”.

Romeu, per a concloure, va posar de manifest que la política local “és el model a seguir”. “El socialisme ho constituïm totes i tots, i és, des dels municipis, com el Mareny de Barraquetes on s'ha apostat per les persones i el benestar d'aquestes” va defensar el portaveu del PSPV-PSOE. Finalment, va incidir en la “injustícia” que els municipis xicotets com el Mareny de Barraquetes “els qui millor han gestionat aquesta situació” estiguen suportant “mala gestió” dels “vertaders” responsables.


Font: Diari digital Ribera Baixa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.