Ves al contingut principal

Aquest cap de setmana s'estrena una obra de teatre amb guió i interpretació de Maria Part

Cartell de la mini obra.
La jove marenyera, Maria Part, estrena dissabte 1 de febrer l'obra de teatre escrita per ella '5-2=3'. Es tracta d'una mini obra de deu minuts de durada i està dins de la programació del cicle de febrer del Miniteatro Valencia del Teatre Rialto.

Maria Part també serà l'encarregada de donar vida al seu primer text teatral que es fa realitat, junt a Grazia Hernández, i tot baix la direcció de Sergio Caballero. La descripció de l'obra la podreu trobar al web de MiniTeatro.

Podrà ser vista els dissabtes (1, 8, 15 i 22) i diumenges (2, 9, 16, 23) de febrer, i cada dia actuaran cinc vegades. Dissabtes: 19:20h, 20:00h, 20:40h, 21:20h i 21:50h; Diumenges: 18:20h, 19:00h, 19:40h, 20:20h i 20:50h. L'entrada és de tres euros.

Des de La Finestra del Mareny de Barraquetes li desitgem molts èxits a Maria en aquesta nova experiència, i com no, convidar-vos a què vegeu l'obra de teatre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.