Passa al contingut principal

Quin oratge farà durant les Festes de Pasqua 2.014?

Oratge Festes de Pasqua 2.014
Les Festes de Pasqua 2.014 estan a punt de començar. El Mareny de Barraquetes es prepara per a celebrar, un any més, les Festes en honor a la Verge del Roser.

Però tots sabem que en Pasqua el cel és un clar condicionant de la celebració de les Festes, per això, des de La Finestra del Mareny de Barraquetes vos avancem la previsió de l'Oratge durant els propers dies festius al nostre poble.

Dissabte 19, Dia de l'esport: Lluirà el Sol durant tot el matí i part de la vesprada. Al migdia s'arribarà a 27º de màxima. Al voltant de les 18h, el cel anirà ennuvolant-se fins que quede cobert pels núvols. No osbtant això, no hi ha perill de ruixats per a la nit.

Diumenge 20, Dia de la mona: Es descarta la pluja, tot i que hi hauran intervals de nuvolositat durant tot el dia. Les tempetatures poden caure fins a 4º i la màxima ja no serà tan alta com dissabte.

Dilluns 21, Dia de les Carrosses: Els intervals de nuvolositat seguiran durant tota la jornada de dilluns i hi ha una alta probabilitat per a què en algun moment del dia, sobre tot de la vesprada, tinguem algun ruixat puntual però molt dèbil. Les temperatures oscil·laran entre els 15º i els 21º.

Dimarts 22, Dia de la Festa: El cel seguirà sense estar completament ras i encara que seguiran els intervals de nuvolositat, és molt poc probable que puga haver algun ruixat. Les temperatures no arribaran als 20º.

Dimecres 23, Dia del Poble: L'últim dia de les Festes lluirà el Sol amb força i es viurà un ambient idoni per a dinar al carrer.


La Finestra del Mareny de Barraquetes, vos desitja
BONES FESTES!!

Font: AEMET / Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.