Passa al contingut principal

El C/La Mar serà escenari de la 1a Concentració de Graffitis organitzada per l'Ajuntament del Mareny

Convocatòria Graffitis.
Des de les Regidories de Joventut i Turisme de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes s'ha organitzat la 1a Concentració de Graffitis que tindrà lloc el proper dissabte 21 de juny al Carrer la Mar, des de les 12h fins les 20h.

Pot participar en aquest certamen qualsevol persona o grup de persones majors de 15 anys que demostren un adequat nivell artístic en el camp.

La temàtica dels graffitis seran paisatges del Mareny de Barraquetes, i no es podran realitzar als dissenys, manifestacions racistes, sexistes, que atempten contra l'honor o la dignitat de les persones, o que promoguen comportaments perjudicials per a la salut.

Com que l'espai serà limitat, caldrà que els participants passen una preselecció per a acreditar la seua aptitud creativa. Per a escollir els esbossos es valoraran l'originalitat, qualitat artística i dificultat de l'execució. Des de l'Ajuntament es facilitarà el material necessari.

La Regidora de Turisme, Neus Beltrán, i la Regidora de Joventut, Elena Franco, ens han dit que que aquesta iniciativa naix per a implicar a la gent jove i plasmar la identitat del Mareny amb paisatges típics del nostre poble, així com donar-li un poc més de vida al Carrer de la Mar. També han remarcat que vindrà gent d'arreu de l'Estat espanyol per a participar en aquesta primera concentració de graffitis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.