Passa al contingut principal

Maria Part torna als escenaris amb l'obra "Yo, ya"

Estrena oficial 18/06.
Després de la seua última aventura al Miniteatro Valencia del Teatre Rialto, Maria Part torna a estrenar una obra amb guió i direcció propis. Aquesta vegada, actuarà amb Anthony Senén a la cafeteria Canguro Verde ubicat al Carrer General Prim, al cap i casal.

L'obra "Yo, ya", escrita en castellà, està emmarcada dins dels cicles Con la caña al teatro que se celebren en aquesta cafeteria del barri de Russafa cada dissabte, que amb aquesta obra posarà fi a la temporada. Hi haurà tres actuacions: la primera a les 21h; la segona a les 21:45h; i per últim, a les 22:30h. El preu serà de 3€, i els deu primers assistents tindran una canya gratis.

Després de l'estrena oficial, el cap de setmana següent, es tornarà a interpretar aquesta obra de 15 minuts de durada a Vodoo Café, al barri d'Extramurs. Dissabte 21 a les 20h i a les 21h, i diumenge 22 a les 19h i a les 20h. L'entrada val 6€ amb una beguda inclosa.

Des de La Finestra del Mareny esperem que la nostra veïna tinga una estrena el més exitosa possible.

Clica ací per a veure la sinopsi de l'obra.

Redacció.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.