Passa al contingut principal

El trofeu Trick 'n' Roll va atraure durant tota la vesprada a molts aficionats del patinatge

Concurs de Salts. TNR.
S'ha celebrat el primer trofeu “Trick ‘n’ Roll” en el qual van participar al voltant de 60 patinadors 'amateurs' de diferents punts de la geografia valenciana i espanyola. L'esdeveniment va tenir lloc dissabte passat en el pavelló d'esports de Mareny de Barraquetes. El torneig, organitzat pel Club de Patinatge Trick 'n' Roll de Sueca, es va dividir en tres proves: 'Batttle freestyle’, competició de salts i de derrapatges.

La 'Battle freestyle'


La 'Battle freestyle' és una modalitat en la qual l'esportista patina entre uns petits cons de plàstic fent tucs i figures. Es tracta d'una disciplina molt visual en la qual es barregen equilibri, destresa i ritme. El jurat va avaluar aquests aspectes per a decidir qui havia de ser el guanyador d'aquesta primera edició del torneig en la qual el primer classificat, juntament amb el seu corresponent trofeu, va rebre un premi en metàl·lic de 300 euros. Segon i tercer classificat van rebre sengles premis en metàl·lic de 200 i 100 euros respectivament, a més del seu corresponent trofeu commemoratiu.

Javier P. Ferrando Rovira, president del Club de Patinatge Trick ‘n’ Roll, va declarar que “estem veient una 'battle' amb un nivell molt variat i amb un ampli ventall d'edats, des de xiquets fins a gent gran. En l'última ronda, per a decidir el guanyador, els participants ens ho han posat molt difícil al jurat, per l'alt nivell que s'ha arribat a veure, ja que conforme anaven passant les rondes, el llistó era major”. 

Exhibició patinatge. TNR.

Concurs de derrapatges


En aquesta modalitat els patinadors han de derrapar en una determinada distància. El jurat va valorar la longitud del derrapatge, l'estil i l'execució del mateix. A aquest concurs es va poder inscriure qualsevol patinador dels quals van assistir a aquest primer trofeu “Trick ‘n’ Roll”. 

Concurs de salts


Finalment es va realitzar el concurs de salts en el qual els participants havien de saltar un obstacle que consistia en una barra disposada en un suport i a una determinada altura. La barra s'anava pujant conforme anaven passant les rondes i eliminant a qui no aconseguia superar-la. Aquesta prova es va dividir en dues categories, una masculina i una altra femenina. La guanyadora de la categoria femenina va aconseguir saltar 95 centímetres, mentre que el guanyador de la categoria masculina va arribar a 135 centímetres d'altura. 

Ferrando va valorar com “molt positiva” aquesta primera experiència d'aglutinar a punts aficionats al patinatge. Va destacar que en l'actualitat “els patinadors solen agrupar-se en clubs en els quals comparteixen les mateixes inquietuds; es va acabar, d'alguna manera, el de patinar solament”. Aquest primer trofeu “Trick ‘n’ Roll” no és més que l'inici de projectes més ambiciosos, va assegurar el president.

Comunicat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.