Passa al contingut principal

El CA Corriols es bolca amb Sonia Carrascosa que estarà un temps fora de l'atletisme

Tot el CA Corriols acompanyant
a Sonia fins a la meta.
El passat diumenge se celebrava la XXXI Volta a Peu Cullera, la que va ser l'última cursa de Sonia Carrascosa abans d'una "pausa forçosa", com ella ha dit, a causa d'una operació.

Des del seu club d'atletisme, Corriols, la van acompanyar a la línia de meta, amb les seues filles i el seu home de la mà, i els companys i companyes del club darrere.

Des del CA Corriols li dediquen aquestes paraules en la seua crònica setmanal:

La pancarta que havien preparat
des del CA Corriols.
"Els resultats són el menys important perquè el que va passar el diumenge s’explica amb poques paraules i solament una imatge: solidaritat. Solidaritat per Sonia, un símbol de l’atletisme en general i del nostre club en particular que pròximament s’enfrontarà a una de les carreres més importants de la seua vida: véncer una operació. La imatge parla per si mateixa on tots els participants del club van decidir acompanyar a Sonia fins la lína de meta. Ella, entre llàgrimes i abraçant al seu marit, ens agraïa el gest que havíem fet per ella. Un gest que demostra el tipus de club que som. Una autèntica família."

De segur que a Sonia li vindran d'allò més bé tots els ànims i recolzaments que està rebent, als quals ens sumem des de La Finestra del Mareny de Barraquetes. Esperem vore't ben aviat corrent cada quilòmetre amb tanta il·lusió com sempre. ÀNIM SONIA!

Redacció

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.