Passa al contingut principal

Torrada Popular amb espectacle i remember dels 80 a càrrec dels Festers 2015

Sopar de Sant Roc. Festers 2015.
Els Festers 2015 han aprofitat el pont d'octubre per a organitzar una Torrada Popular al Carrer l'Església. Aquesta nit, a partir de les 21h, començaran a torrar les peces de carn.

A prop de dues-centes persones s'han apuntat al sopar, que començarà a partir de les 21:30h. A partir de les 23h, està programada el primer espectacle de la nit, a càrrec de la Burra de Sueca, amb les seus cançons i acudits estelars.

Cap a les 24h, donarà lloc la Festa Remember dels anys 80 a càrrec de Disco Harlem. Mentrestant, els Festers 2015 estaran servint a la barra amb preus populars.

La comissió de Festers de la Verge del Roser ha valorat positivament la resposta de les marenyeres i els marenyers i han volgut agrair la implicació tant de la gent, com dels comerços col·laboradors.

En quant a l'oratge, hi ha poques probabilitats de què hi haja algun ruixat durant la vetlada, i en cas d'haver-ne seran dèbils i poca cosa.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Artur Part parlarà sobre les Festes del Mareny al seu programa de ràdio

Artur Part. Valencia, no sólo fallas , és el programa que dirigeix el marenyer Artur Part i que té lloc cada dimecres de 20h a 21:30h a l'emissora Ràdio Univers València , que es pot seguir en directe per internet. Després d'uns problemes tècnics que provocaren que el programa del passat dimecres no es poguera emetre, hui dimecres 30 d'abril, es farà un repàs de com s'han esdevingut les Festes de Pasqua del Mareny i de les diferents activitats que les conformen, com també del ressò que han tingut enguany.