Passa al contingut principal

El CF Mareny aconsegueix 5 punts aquesta jornada front al Chiva

Imatge d'arxiu.
El conjunt marenyer, que jugava de visitant, es va imposar per dues partides a una al Chiva aconseguint així encadenar dos bons resultats per a intentar allunyar-se de la zona de descens. L'objectiu per a aquesta temporada continua sent la permanència, afirmen des del Club, si pot ser millorant la vuitena posició a la graella de la temporada passada.

La primera partida de la vesprada enfrontava als locals Ivan Casanova i Mario Sancho, i als marenyers Fernando Sendra i Àlex Pedrós. Els visitants saberen mantindre un bon ritme fins aconseguir els trenta punts davant els vint-i-dos del Chiva.


Al segon torn es repetia un resultat quasi idèntic, amb victòria treballada dels marenyers Víctor Mars i Sergi Sapiña per trenta punts, davant els vint-i-tres que feren els locals Vicente Pérez i Ricardo Oliva.

No seria fins la tercera partida en la que els xivencs derrotaren als marenyers, mitjançant Jorge Lázaro i Miguel Cervera que feren una gran partida davant els visitants Carles Serrano i Sergio Zubi Llopis que van resoldre per trenta a dèsset.

La propera jornada, el Club Frontenis Mareny de Barraquetes rebrà al València Frontenis al Poliesportiu Municipal, dissabte 15 a les 17 hores. Els nostres intentaran allargar la bona ratxa davant un rival que se situa en la darrera posició de la graella, sense haver guanyat encara cap partida aquesta temporada.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.