Passa al contingut principal

El CF Mareny no s'apiada del cuer de la lliga i fa un ple de victòries

Jornada 6.
El dissabte passat el Club de Frontenis Mareny de Barraquetes jugava a casa contra el València Frontenis, cuer en la lliga sense conéixer la victòria en cap de les cinc jornades anteriors. Els marenyers, no tingueren compassió i augmentaren la crisi de l'equip visitant guanyant les tres partides que els disputaven.

No obstant això, la primera partida de la vesprada va començar molt intensa. Els visitants Francisco Campos i Juan Carlos Varea, posaren contra les cordes als locals Cristian Sala i Àlex Pedrós, però van saber mantindre la pressió i finalment la partida va ser per a la parella marenyera per l'ajustat marcador de trenta a vint-i-huit.

Andreu Espinosa i Sergi Sapiña eren els encarregats de seguir sumant per al conjunt local. Es van avançar al marcador ràpidament i resolgueren la partida contra César Espinosa i Jose Maria Castellanos per trenta punts a vint-i-dos.

Els marenyers anaren a més cada partida. La tercera i última, la jugaren els locals Victor Mars i Sergio Llopis amb una contundència que va deixar als visitants Vicente J. Soriano i Luis J. Rodríguez sense cap tipus d'opcions, amb el marcador final de trenta punts a catorze.

Aquesta jornada deixa ben parats als nostres, que se situen per la meitat alta de la graella. No obstant, la propera jornada reben a casa al Team Llombai A, que ronda la segona posició. Serà un duel dur que tindrà lloc el proper dissabte 22 a les 17h, al Poliesportiu Municipal.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.