Passa al contingut principal

La Falla Sol i Tarongers es vestí de gal·la per commemorar el seu 25é aniversari

25é aniversari Falla Sol i Tarongers.
Vint-i-cinc anys han passat des que les festes de Sant Josep arribaren al nostre poble de la mà de la Falla Sol i Tarongers. Les noces d'argent de la comissió fallera del Mareny no podien passar per alt, i els seus components commemoraren amb un sopar de gal·la aquest aniversari assenyalat el passat dissabte.

L'acte va començar amb un vídeo on es mostraven imatges des dels seus inicis fins a l'actualitat. Després, totes les Falleres Majors i Infantils amb la banda del seu any, i Presidents que la Falla ha tingut durant aquestos vint-i-cinc anys van ser cridats any per any, per a fer-los entrega d'un detall.


A banda dels fallers de la Sol i Tarongers, també van assistir representants de la Junta Local Fallera i de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes. Per la seua part, la Fallera Major de Sueca, Mareny i Perelló, Elia Colomar, va entregar una placa commemorativa a la comissió marenyera.

L'alcalde del Mareny, Jordi Sanjaime, va dedicar unes paraules a la Falla Sol i Tarongers en la que agraïa l'esforç que han fet totes i tots per a què les Falles se celebren al nostre poble. Acte seguit, junt a Marisa Carbó, van fer entrega d'un quadre amb l'escut de la Falla.

Després del sopar la nit es va completar amb una disco-mòbil.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.