Ves al contingut principal

Loterias y Apuestas del Estado s'havia equivocat en la llista provisional dels números de la pedrea i exclou el 18.872 de la llista oficial

18872; Parròquia Verge del Roser.

Un total de quinze números de diferents col·lectius, associacions i establiments del nostre poble, buscaven la sort un any més en el sorteig de la Grossa de Nadal, però tan sols el de la Parròquia de la Verge del Roser ha estat premiat.

La pedrea del Sorteig de Nadal 2014 reparteix 45.000€ al Mareny de Barraquetes de la mà del número 18.872 que jugava la Parròquia del nostre poble.

El premi amb la participació de 4€ serà de 20€ per cada papereta. El capellà de la Parròquia, Manuel Ortí, s'ha mostrat content ja que almenys esperava que es tornaren els diners però el premi ha sigut major.

Altre número del qual s'ha de conservar la papereta és el dels Socialistes del Mareny (28.927) perquè tornen els diners, ja que acaba en 7, com el primer premi (13.437). La resta s'hauran de conformar amb tindre salut o tornar-ho a intentar per al Sorteig del Xiquet.

La Finestra del Mareny de Barraquetes no es fa responsable dels possibles resultats erronis que apareixen a la web de Loteria de Navidad 2014. Comproveu la vostra sort en aquest enllaç.

Redacció


RECTIFICACIÓ | Loterias y Apuestas del Estado s'havia equivocat en la llista provisional dels números de la pedrea i exclou el 18.872 de la llista oficial.


Durant tot el matí i part de la vesprada, fins que ha eixit el llistat oficial dels números de la pedrea, LAE incloïa el 18.872 com a premiat. No obstant, al llistat oficial no apareix i finalment no està premiat. Disculpem les molèsties.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.